Подготвена си за прошетка низ градот

Секогаш биди со стил и подготвена за сите предизвици од денот. Теона во својот моден стил комбинира секојдневни и шик елементи. Бидејќи не можеше да одлучи што да избере, состави две супер идеи. Која е по твој стил? Похрабра, која открива повеќе кожа или поедноставна комбинација од бели панталони, светли маици и сини фустанчиња?

 

Photo: http://teona.mk/