Остануваме со вас!

И покрај тоа што ги затворивме вратите на нашите продавници, остануваме со вас во овие денови.

Имајќи предвид дека не можете да ја погледнете нашата пролетна колекција во живо, а ние сакаме да ви го олесниме претстојниов период, одлучивме дека секоја недела ќе подаруваме по еден артикл од пролетната колекција, преку наградна игра.

Дали сте со нас? :) Тогаш, побрзајте кон нашата Фејсбук фан страна --> www.facebook.com/TOMTAILORMK/
 

img