НАГРАДНА ИГРА: Машка пролетна јакна

Дали пролетта е период кога навистина не знаете што да облечете? Секогаш ви е или премногу топло, или пак ладно?

Оваа седмица доделуваме машка пролетна јакна! Дали би одбрале сина или зелена? Погледнете ги фотографиите подолу и посетете ја нашата официјална Фејсбук фан страна каде може да учествувате во нашата наградна игра!

Во понеделник, јакната можеби ќе биде ваша 😉