Пролет без јакна едноставно не оди. Се согласуваш?

Матеја за свој пролетен стил избра долга сина јакна која можеш да ја комбинираш со фустан, џинс или спортски панталони.

Ти се допаѓа ли нејзиниот избор? Кажи ѝ ДА на пролетната елеганција.

 

Foto: www.click4chic.eu