Летни комбинезони

Комбинезонот е задолжително модно парче во летниот гардеробер. Оваа година, во нашата понуда имаме три верзии. Две црни верзии - со малку понежен и игрив, летен крој, и уште една, малку поелегантна верзија во овогодинешната задолжителна боја - портокалова.

Која верзија ќе ја одберете и додадете во вашиот летен гардеробер?