RECI DA
ОСВОJ ЈАКНА
РЕШИ ГО КВИЗОТ

КАЖИ ДА И ОСВОJ НОВА ЈАКНА

Дали самоувереноста, самодовербата и уникатноста се скапоцени карактеристики кои ги поседуваш? Дали често се криеш во својата зона на комфорт или пак храбро чекориш во светот и живееш според своите правила? Одговори на 6 прашања и провери колку често себеси си кажуваш ДА. Од сите учесници ќе избереме двајца кои ќе добијат НОВА ЈАКНА.

КАЖИ СИ ДА НА СЕБЕСИ ВО НОВА ЈАКНА

Ви благодариме за учеството

Провери ја својата е-пошта каде те чека известување со линк за потврда со кој ќе ја потврдиш својата е-пошта и ќе учествуваш во наградната игра. Те молиме да провериш и во СПАМ и во Gmail папката именувана како „Promotions“ (Промоции), случајно пораката може да пристигне таму.

Те интересира колку често твоите пријатели кажуваат ДА? Покани ги да го пополнат квизот.

Кажи ДА, види ја новата колекција!

Благодариме

Твоето учество е потврдено. Додека чекаш наградната игра да заврши, провери ја нашата супер колекција на www.tom-tailor.mk. Кажи ѝ ДА на својата љубопитна природа и избери ја својата пролетна јакна.

Кажи ДА, види ја новата колекција!