Време е за кратки панталони

Летото ни пристигнува и време е да ги спакувате вашите панталони со долги ногавици во гардероберот. Во нашите продавници ве очекува голема понуда - тексас, со џебови, поелегантни, па дури и за пливање - по ваша желба. Погледнете го нашиот избор!