ПРОЛЕТНИ ЈАКНИ

За вас драги дами одбравме убави пролетни јакни кои едноставно не смеете да ги пропуштите во време на Меѓусезонска Распродажба.

Оваа година сме импресионирани од фактот дека тие се достапни во живи, нагласени бои. Од моќно розева, со која ќе можете да ја истакнете вашата женска моќ, па се до пастелни нијанси кои ќе ја нагласат вашата сензитивна страна. Секако, тука се и моделите во класични бои - беж, сина и маслинеста. Имаме навистина одлична понуда, по повеќе од одлични цени. Посетете нѐ и одберете ја вашата придружба за (уште) подобар остаток од потоплиот дел од годината.

 

Меѓусезонската распродажба важи во период од 15.5.2020 до 26.5.2020 и се пресметува на каса. Попустите до 50% се валидни за артикли кои се претходно означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.