Познати се победниците на наградниот квиз!

Само што чекавме за резултатите од наградниот квиз, што е со тебе?


Среќните кои ќе бидат загреани со зимските јакни од новата колекција Том Тајлор се:

Stevce Cvetkoski, Daniela Dimitrijeska Mirceska.

Честитки!

models