Летен рингишпил

Летото веќе ни пристигна! Дали се подготвивте за оваа сезона? Доколку сè уште не сте, посетете нè, искористете ја промоцијата “Купи 2, Добиј 3“ и подгответе се за летните денови. Нè очекува топла и убава летна сезона!