Маици со кратки ракави на летен попуст

За вас, одбравме маици со кратки ракави по навистина добри цени. Погледнете ја нашата понуда и потоа побрзајте кон Том Тејлор продавниците, пред маиците да се потрошат. Знаете, маиците со кратки ракави никогаш не се премногу. Особено доколку платите 30% до 50% помалку за нив од вообичаеното.

Се гледаме!

 

Попустите од 30% до 50% на сите артикли од колекцијата Пролет-Лето 2020 важат во период од 15.07. до 21.07.2020 и се пресметуваат на каса. Попустите се валидни за артикли кои се претходно означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.