Време е за меѓусезонски попусти!

Лесните облеки кои ги меркаш веќе некое време, може уште денеска да станат твојот моден плен. Искористи ги попустите на меѓусезонските намаленија и кажи им ДА на новите модни парчиња. 

Разгали се себеси и својот орман со новите облеки по неверојатни цени! 

MSS

*Меѓусезонскиот попуст е важечки од 20.3. до 23.4.2019 и се пресметува на каса. Попустот до 50% е валиден за производи кои се обележани со ознака за попуст или со црвена налепница со текст „акциска цена“. Останатите промоции и попусти не се дел од оваа акција.

 

ЖЕНСКИ

MАШКИ