Почастете сѐ

Дали потајно сакавте да ги купите новите јакни цела сезона? Ако досега не било вистинското време за ова, сега е! Исполнете си ја желбата, затоа што промоцијата “Сѐ за пола цена“, како и прекрасен избор на јакни ве очекуваат во Том Тејлор продавниците! Погледнете ги моделите подолу.

 

Промоцијата “Сѐ на пола цена“ се однесува на артикли од колекцијата Есен-Зима и важи во период од 06.01.2021 до 19.01.2021 година. Попустот се пресметува на каса и важи за артикли кои се претходно означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.