Почастете сѐ

Во зима, обично сакаме нова јакна, зашто ова парче облека е клучно за нашата модна комбинација. Постојат два типа на купувачи: оние кои се загрижени дека ќе ги снема залихите и ја набавуваат јакната на самиот почеток на сезоната, и оние кои се штедливи и трпеливо ги чекаат сезонските попусти. Ако сте од оние вторите, сега имате одлична шанса, бидејќи промоцијата СЀ ЗА ПОЛА ЦЕНА ве чека во нашите Том Тејлор продавници. Погледнете го прекрасниот избор на јакни кој можете да го пронајдете во нив.

 

Промоцијата “Сѐ на пола цена“ се однесува на артикли од колекцијата Есен-Зима и важи во период од 06.01.2021 до 19.01.2021 година. Попустот се пресметува на каса и важи за артикли кои се претходно означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.