Запиши ја својата приказна во летниот песок

Секое лето има своја приказна. Жешките денови, тропските вечери, уживањето во друштво на пријателките и чувството на лесна ткаенина на твојата кожа е сè што ти треба за незаборавни спомени. Провери ја богатата палета на лесни облеки и почни да ја пишуваш својата летна приказна. Што мислиш?